Thuis ProductenRVS naadloze buis

Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie

Certificaat
Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
dit is de tweede orde l koopt dit bedrijf, is de kwaliteit zeer goed, zelfde aangezien de europurekwaliteit .we op ccooperate met dit bedrijf zal gaan.

—— Andrew Greg - Turkije

het blad van het 200 tonroestvrije staal is aangekomen op 10 Oct 2014, is de kwaliteit zeer goed., levert tijd is zeer snel het is zeer gelukkig wij vindt deze fabriek

—— De Snijbiet van Mechilekilar - Brazial

Wij hebben met deze Fabriek samenwerken Vele Jaren, gaat alles zeer Well.l zoals Deze Fabriek!

—— Tony Hilton - Polen

Dit is Onze Derde Keer koopt van Mittel, is de Kwaliteit zeer Goederen, zijn wij Blij om Deze Betrouwbare Fabriek te vinden

—— Natalya ugay-Rusland

De kwaliteit is zeer goed en levertijd zeer snel, willen wij lange termen zaken met dit bedrijf doen

—— Pongpol pluemsati-Thailand

Ik ben online Chatten Nu

Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie

China Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie leverancier
Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie leverancier Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie leverancier Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie leverancier

Grote Afbeelding :  Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanxi
Merknaam: Tisco
Certificering: ISO
Modelnummer: Hastelloy B2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 ton
Prijs: USD 28/KG
Verpakking Details: In bundels, triplexgevallen, houten gevallen met waterdicht pakket, of als vereiste klant
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 20t/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Naadloos en gelast Merknaam: Tisco
Pools: Satijn, Helder of Spiegel Toepassing: Decoratie, de industrie
Sectievorm: Holle Ronde Kwaliteit: hoog

De Samenstellingshastelloy Legering B-2 van Hastelloy B2 van de Hastelloyb2 Pijp de Buis van UNS N10665

Hastelloyb2 (UNS N10665) Ni 68, Mo 28, Fe 2, Co 1, de Beschrijving van Cr 1

Ni 68, Mo 28, Fe 2, Cr 1, C 0,02 Mn 1,0

 

De hoge Prestaties legeren voorraden en produceren Hastelloy B2 in deze rang in de volgende vormen: Bar, losse rol, blad/plaat, bevestigingsmiddelen. Verzoekcitaat op deze rang.

 

Overzicht

Hastelloy B2 is een nikkel-molybdeen legering met significante weerstand tegen het verminderen van milieu's, zoals het gas van het waterstofchloride en zwavelachtige, azijn en fosforzuren. Hastelloy B2 verstrekt weerstand tegen zuiver zwavelzuur en een aantal niet-oxydeert zuren. De legering zou niet in het oxyderen van media moeten worden gebruikt of waar de oxyderende verontreinigende stoffen in het verminderen van media beschikbaar zijn. De voorbarige mislukking kan voorkomen als de legering B2 wordt gebruikt waar het ijzer of het koper in een systeem die zoutzuur bevatten aanwezig zijn.

De de industriegebruikers houden van de weerstand tegen een brede waaier van organische zuren en van de weerstand tegen hetveroorzaakte spanning-corrosie barsten.

Hastelloy B2 verzet zich tegen de vorming van het carbideprecipitaten van de korrelgrens in de las hitte-beïnvloede streek, die het maken voor de meeste chemische procestoepassingen in de zoals-gelaste voorwaarde geschikt. De hitte-beïnvloede lasstreken hebben precipitatie van carbide en andere fasen verminderd om eenvormige corrosieweerstand te verzekeren.
De legering B2 heeft ook uitstekende weerstand tegen het kuiltjes maken in en spanningscorrosie het barsten.

 

Toepassingen

Superieure weerstand tegen zoutzuur, de katalysators van het aluminiumchloride en andere sterk verminderende chemische producten. Uitstekende sterkte op hoge temperatuur in inerte en vacuümatmosferen.

Hastelloy B2 is nikkel-molybdeen legering in het bijzonder een geschikt voor materiaal behandelend verminderend chemische milieu's.

Toepassingen in de chemische procesindustrie die zwavelachtig, fosfor, hydrochloric en azijnzuur impliceren. Het temperatuurgebruik varieert van omgevingstemperatuur aan 1500°F afhankelijk van de milieu's (gelieve te vragen technisch advies).

 

Chemie

Chemische Vereisten

 

Ni

Mo

Fe

Cr

C

Si

Mn

Maximum

Bal.

30.0

2.0

1.0

0,02

0,10

1.0

Min

 

26.0

 

 

 

 

 

 

Trekgegevens

Mechanische Bezitsvereisten

 

Uiteindelijke Trek

Opbrengststerkte (0,2% OS)

Elong. %

R/A

Hardheid Rockwell

 

Min 110 Ksi 51 KSi 40    
Maximum          
Min MPa 760 MPa 350      
Maximum          

 

Specificaties

UNS

UNS N10665

Bar

ASTM B335 ASME SB335

Draad

 

Blad

ASTM B333

Plaat

ASTM B333 ASME SB333

Montage

ASTM B366 ASME SB366

Smeedstuk

ASTM B564

Lasdraad

A5.14 ERNiMo-7

Laselektroden

ASME SFA 5,11 (ENiMo-7) AWS A5.11 (ENiMo-7)

 

Naadloze buis/Buis

ASTM B622 ASME SB622

Gelaste Pijp

ASTM B619 ASME SB619

Gelaste Buis

ASTM B626 ASME SB626

Naakte Lasstaven

ASME SFA 5,14 (ENiMo-7)

DIN

2.4617

 

Formability
Hastelloy B2 werkt verhardt, maar kan worden gevormd wanneer de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen. Het blad (0,063“ dik) in de thermisch behandelde voorwaarde bij gedoofde 1950°F en snel heeft een gemiddelde olsen kopdiepte van 0,57“ of 14.5mm.

Lassen
Hastelloy B2 verzet zich tegen de vorming van het carbideprecipitaten van de korrelgrens in de las hitte-beïnvloede streek, die het maken voor de meeste chemische procestoepassingen in de zoals-gelaste voorwaarde geschikt. De hitte-beïnvloede lasstreken hebben precipitatie van carbide en andere fasen verminderd om eenvormige corrosieweerstand te verzekeren.

 

Het machinaal bewerken

 

Bewerkbaarheidsclassificaties

 

Nikkel & kobalt de basiscorrosie, de temperatuur en de slijtvaste legeringen, zoals Hastelloy B2, zijn gerangschikt gematigd tot moeilijk wanneer het machinaal bewerken, echter, het zouden moeten worden benadrukt dat deze legeringen kunnen worden machinaal bewerkt gebruikend conventionele productiemethodes aan bevredigende tarieven. Tijdens het machinaal bewerken van het deze legeringenwerk verhard snel, produceer hoge hitte tijdens knipsel, las aan de scherpe hulpmiddeloppervlakte en bied hoge weerstand tegen metaalverwijdering wegens aan hun hoge scheerbeurtsterke punten. Het volgende is belangrijke punten die tijdens het machinaal bewerken verrichtingen zouden moeten worden overwogen:

CAPACITEIT - De machine zou stijf zoveel mogelijk en overweldigd moeten zijn.
STARHEID - Het het het werkstuk en hulpmiddel zouden stijf moeten worden gehouden. Minimaliseer hulpmiddeloverhangend gedeelte.
HULPMIDDELscherpte - zorg ervoor de hulpmiddelen op elk moment scherp zijn. Verandering in gescherpte hulpmiddelen met regelmatige intervallen eerder dan uit noodzaak. Een land van de 0,015 duimslijtage wordt beschouwd als een saai hulpmiddel.
HULPMIDDELEN - De hoekhulpmiddelen van de gebruiks positieve hark voor de meeste het machinaal bewerken verrichtingen. De negatieve hulpmiddelen van de harkhoek kunnen voor intermitterende besnoeiingen en zware voorraadverwijdering worden overwogen. De carbide-getipte hulpmiddelen worden voorgesteld voor de meeste toepassingen. De hoge snelheidshulpmiddelen kunnen, met lagere productietarieven worden gebruikt, en voor intermitterende besnoeiingen vaak geadviseerd.
POSITIEVE BESNOEIINGEN - gebruik zwaar, constant, voer om positieve scherpe actie te handhaven. Als het voer vertraagt en het hulpmiddel in de besnoeiing blijft stilstaan, komt het werk die verharden voor, verslechtert het hulpmiddelleven en sluit tolerantie is onmogelijk.
SMERING - de smeermiddelen zijn wenselijk, worden de oplosbare oliën geadviseerd wanneer vooral het gebruiken van carbide het bewerken. Gedetailleerd machinaal bewerkend parameters zijn voorgelegde Lijsten 16 and17. De algemene plasma scherpe aanbevelingen worden voorgelegd in Lijst 18.

 

Lijst 16
GEADVISEERDE HULPMIDDELtypes EN HET MACHINAAL BEWERKEN VAN VOORWAARDEN
Verrichtingen Carbidehulpmiddelen
Ruwe bewerking, met strenge onderbreking Het draaien van of het Onder ogen zien van c-2 en c-3 sorteert: Negatief hark vierkant tussenvoegsel, 45 graad SCEA1, 1/32 binnen. neusstraal. Hulpmiddelhouder: 5 graad negatief. achterhark, 5 graad negatief. zijhark. Snelheid: 30-50 sfm, 0.004-0.008 binnen. voer, 0,150 diepgaand van besnoeiing. Dry2, oil3, of water-basis coolant4.
Normale ruwe bewerking Draaiend of Onder ogen ziend rang c-2 of c-3: Negatief tarief vierkant tussenvoegsel, 45 graad SCEA, 1/32 in neusstraal. Hulpmiddelhouder: 5 graad negatief. achterhark, 5 graad negatief. zijhark. Snelheid: sfm 90 afhankelijk van starheid van opstelling, 0,010 binnen. voer, 0,150 binnen. diepte van besnoeiing. Droog, olie, of water-basis koelmiddel.
Het eindigen Het draaien van of het Onder ogen zien van c-2 of c-3 sorteert: Positief hark vierkant tussenvoegsel, indien mogelijk, 45 graad SCEA, 1/32 binnen. neusstraal. Hulpmiddelhouder: 5 graad pos. achterhark, 5 graad pos. zijhark. Snelheid: 95-110 sfm, 0.005-0.007 binnen. voer, 0,040 binnen. diepte van besnoeiing. Droog of water-basis koelmiddel.
Het ruwe Boring C-2 of c-3 sorteren: Als tussenvoegseltype boorstaaf, hulpmiddelen van de gebruiks de standaard positieve hark met grootste mogelijke binnen SCEA en 1/16. neusstraal. Indien gesoldeerd maalt de hulpmiddelbar, 0 graad achterhark, 10 graad pos. zijhark, 1/32 binnen. neusstraal en grootste mogelijke SCEA. Snelheid: sfm 70 afhankelijk van de starheid van opstelling, 0.005-0.008 binnen. voer, 1/8 binnen. diepte van besnoeiing. Droog, olie of water-basis koelmiddel.
Eindig Boring C-2 of c-3 sorteren: Hulpmiddelen van de gebruiks typen de standaard positieve hark op tussenvoegsel bars. Het malen soldeerde hulpmiddelen zoals voor draait afwerking en onder ogen zien behalve achterhark kan bij 0 graden best zijn. Snelheid: 95-110 sfm, 0.002-0.004 in voer. Water-basis koelmiddel.
Nota's:
1 SCEA - Zij snijkanthoek of loodhoek van het hulpmiddel.

2 op om het even welk punt waar het droge die knipsel wordt geadviseerd, kan een luchtstraal op het hulpmiddel wordt geleid de wezenlijke verhogingen van het hulpmiddelleven verstrekken. Een water-basis koelmiddelenmist kan ook efficiënt zijn.

3 het oliekoelmiddel zou premiekwaliteit moeten zijn, sulfochlorinated olie met extreme drukadditieven. Een viscositeit bij 100 graden van F van 50 tot 125 SSU.

4 het water-basis koelmiddel zou premiekwaliteit moeten zijn, sulfochlorinated in water oplosbare olie of chemische emulsie met extreme drukadditieven. Verdun met water om 15:1mengeling te maken. Het water-basis koelmiddel kan scherf en snelle mislukking van carbidehulpmiddelen in onderbroken besnoeiingen veroorzaken.

 

Lijst 17
GEADVISEERDE HULPMIDDELtypes EN HET MACHINAAL BEWERKEN VAN VOORWAARDEN
Verrichtingen Carbidehulpmiddelen
Het onder ogen zien van Malen Niet over het algemeen succesvolle het carbide, C-rang kan werken. Gebruik positieve as en radiale hark, de hoek van de 45 graadhoek, de hoek van de 10 graadhulp. Snelheid: 50-60 sfm. Voer: 0.005-0.008 binnen. Olie of waterbase de koelmiddelen zullen thermische schokschade van de tanden van de carbidesnijder verminderen.
Beëindigen het Malen Geadviseerd niet, maar c-2 rangen kunnen op goede opstellingen succesvol zijn. Gebruiks positieve hark. Snelheid: 50-60 sfm. Voer: Zelfde zoals hoge snelheidsstaal. Olie of de water-basis koelmiddelen zullen thermische schokschade verminderen.
Boring C-2 kunnen de geadviseerde niet rang, maar de getipte boren op stijve opstelling succesvol zijn als geen grote diepte. Het Web moet verdund om duw te verminderen. Het gebruik 135 graad omvatte hoek op punt. De kanonboor kan worden gebruikt. Snelheid: sfm 50. Olie of water-basis koelmiddel. Koelmiddel-voer de carbide getipte boren kunnen in sommige opstellingen economisch zijn.
Het uitboren C-2 of c-3 sorteren: Getipte geadviseerde reamers, stevige carbidereamers vereisen variëren goede opstelling. Het zelfde van de hulpmiddelmeetkunde zoals hoge snelheidsstaal. Snelheid: sfm 50. Voer: Zelfde zoals hoge snelheidsstaal.
Het onttrekken Geadviseerde niet, machinedraden, of broodje-vorm hen.
Elektrolossing het Machinaal bewerken De legeringen kunnen gemakkelijk worden gesneden gebruikend om het even welke conventionele elektrolossing machinaal bewerkend systeem (EDM) of draad (EDM).
Nota's:
5 m-40 Staal van de reekshoge snelheid omvat m-41, m-42, m-43, m-44, m-45 en m-46 op het tijdstip van het schrijven. Anderen kunnen worden toegevoegd en zouden even geschikt moeten zijn.

6 het oliekoelmiddel zou een premiekwaliteit moeten zijn, sulfochlorinated olie met extreme drukadditieven. Een viscositeit bij 100 graad F van 50 tot 125 SSU.

7 het water-basis koelmiddel zou premiekwaliteit moeten zijn, sulfochlorinated in water oplosbare olie of chemische emulsie met extreme drukadditieven. Verdun met water om 15:1mengeling te maken.

 

Lijst 18
Het Knipsel van de plasmaboog
Hastelloy B2 kan worden gesneden gebruikend om het even welk conventioneel het knipselsysteem van de plasmaboog. De beste boogkwaliteit wordt bereikt gebruikend een mengsel van argon en waterstofgassen. Het stikstofgas kan voor waterstofgassen worden gesubstitueerd, maar de besnoeiingskwaliteit zal lichtjes verslechteren. De winkellucht of om het even welke zuurstof dragende gassen zouden moeten worden vermeden wanneer plasma snijdend deze legeringen.

 

 

 

 

Productbeeld:

 

 

 

 

 

Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor DecoratieHastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor DecoratieHastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie

 

 

Packing&shipping:

 

Hastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor DecoratieHastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor DecoratieHastelloyb2 Pijp/Roestvrij staal Naadloze Buis voor Decoratie

 

Contactgegevens
JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Gao Ben

Tel.: +8613914169064

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)