Thuis

JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Jiangsu Mittel Steel Industrial Limited wordt gevestigd in Wuxi-Stad, een mooie stad dichtbij Shanghai.  Wuxi is dicht aan Shanghai (BAO-STAAL), Zhangjiagang (ZPSS), Ningbo (BAO XIN), KUN SHAN (DKSS), geniet van uitstekende geografische ligging en geschikt water, land en luchtvervoer. , Wordt Wuxi de het grootste roestvrij staalblad, de plaat en Centra van de rollevering in China. Beperkt het Staal Industrieel werd van Jiangsumittel gevestigd in de jaar van 1998. als één van grootste stockists en de fabrikanten van de industriële producten van het rangroestvrije staal en derivaten in Wuxi, houden wij een voorraad van 50000 ton elke maand, zodat kunnen wij leveringsgoederen in snelle tijd.

 

Ons bedrijf levert koude/warmgewalste roestvrij staalbladen, roestvrij staalrollen en roestvrij staalplaat aan vele staalfabrieken van athome en in het buitenland, met inbegrip van het Staalco van Shanxi Taigang Iron&. Ltd (TISCO) Zhangjiagang Pohang (ZPSS), het STAAL van Shanghai BAO, Ningbo Baoxin en staalfabrieken in het gebied van Taiwan, Vasteland Chinees en buitenland en gebieden. 

Onze zijn de bedrijfslijnen op lange termijn 201.202.304 (1,4301) .304L.316.316L (1,4404) .430.409L, 309S, 310S (1,4845) .317L.904L.S31803 (1,4462). S32750.S32760, eindig: 2B, BEDELAARS, nr 1 nr 4, HL, 8K etc.… Ondertussen, is ons bedrijf ook bezig geweest & en, gegalvaniseerd met de levering op lange termijn van eigengemaakte ingevoerde middelgrote dikke platen en koolstofstaalproducten. 

Eerst aanhangend het principe van „kwaliteit en belangrijkste klant“, zal ons bedrijf de dienst op lange termijn aan nationale fabrikanten van huishoudapparaten, liften, vaatwerk, ornamenten, tanks en machines aanbieden. Wij kunnen nauwkeurig berijpt draadtrekken, 8K-spiegel het eindigen aanbieden en raads olie-schuring van diverse specificaties op elk ogenblik afromen. De precies-verwerkte producten zullen aan uw eisen ten aanzien van hoogte - kwaliteit voldoen. Ons bedrijf is een moderne onderneming het integreren distributie en een opslag. 

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

China JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 0China JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 1

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf Mittel Steel Industrial Limited is bouwstijl sinds 1998, vestigen wij ons de uitvoerdeel bij 2002, hebben wij 12 van de de uitvoerjaar ervaring. Na 16 jaar ontwikkel me, wordt ons bedrijf een Rijp, sterk, achtenswaardig bedrijf. wij geloven wij in furture beter kunnen zijn.

 

Mittel is een bekende moderne uitvoerige onderneming die van de staaldienst zich in verwerking, verkoop en de technische diensten van roestvrij staal en koolstofstaal specialiseert. Het bezit het de verwerkingsmateriaal van het wereld prima staal, het moderne fysieke en chemische testende centrum en 7 verwerkend platforms zoals „scherend, het snijden, oppervlakte eindigt, het vormen zich, het lassen het machinaal bewerken en het metaal van het precisieblad“. In 2015, met 3234 werknemers, werd het verkoopvolume dat aan 18 miljard RMB wordt bereikt, waaronder 1.39million-het tonroestvrije staal en 7 van het tonduizenden koolstofstaal werden verkocht, 2,09 miljoen ton roestvrij staal en 0.61million-tonkoolstofstaal verwerkt.

Daming heeft 8 verwerkend centra in Wuxi, Hangzhou, Wuhan, Tianjin, Tai-Yuan, Jingjiang, Zibo en Tai. En centreert diepe verwerking 2, Mittel-Zware industrie & Mittel-Metaaltechnologie. 9 filialen in Ningbo, Shanghai en Wuxi Qianzhou, enz. In bezit van de beroemde leveranciers rond de wereld en het grootste en volledigste vlekplatform in China, schept Mittel het bekende „van de staalverwerking en distributie centrum in verwerkende industrie“ en „kettingssupermarkt voor vlekroestvrij staal en koolstofstaal op“

Sinds 2006, is Mittel één van de top 500 Chinese ondernemingen in verwerkende industrie verscheidene opeenvolgende jaren geweest. In 2015, rangschikte Mittel Nr 299. Mittel werd ook toegekend „No.1 van de Chinese top 10 Ondernemingen van de Roestvrij staalomloop“ door van de het Metaal de Materiële Omloop van China Tak van het de Verenigingsroestvrije staal. Mittel ging met succes ISO 9001 over: de kwaliteitscertificering van 2008 en gewonnen de eretitel van 4A-Logistiekonderneming. Na verscheidene jaren van snelle ontwikkeling, Internationale is Mittel het netwerklid van band één van Sinopec leverancier, de lideenheid van de het Drukvatmaatschappij van China, De Kernenergievereniging van China, de Liftvereniging van China, van de Drankindustrievereniging en China van China Gasvereniging, de vice-voorzitter en de ondervoorzitterseenheid van Jiangsu-industrievereniging van het Provincie de Petrochemische materiaal geworden.

Op 1 December, 2010, werd Mittel officieel vermeld op de Beurs van Hong Kong En werd het eerste vermelde bedrijf van de roestvrij staalverwerking & verwerkende industrie in China. De zaken van Mittel hebben zich van de traditionele industrie aan de scherp-randgebieden zoals petrochemische, nieuwe energie, bio-farmaceutische, elektronische communicatie, speciaal schip, spoordoorgang en de ruimtevaartindustrie uitgebreid waar Mittel een verscheidenheid van delen en semi-delen productie kan verstrekken.

Pogend een wereld te bouwen die en de binnenlandse hoogste de dienstonderneming van de staalverwerking, Mittel heeft de ontwikkeling van staal leidt versneld de diepe verwerking, de verwerking & distributiecluster construeerde en de industriële ketting uitbreidde. Met een ruimte van meer dan 1.000 Mu en een investering van RMB 2.000.000.000,00, zal het Jingjiang-project is in aanbouw en wordt gewijd aan het vestigen Mittel een nieuw modern staal technologisch park ernaar zal streven te worden.

JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Verkoper

Merken : Mittelstaal

Aantal werknemers : 200~500

Jaarlijkse omzet : 80Millen-100 Millen

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Certificaten China JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Certificaten China JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Certificaten China JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED Certificaten