Thuis Nieuws

Nadruk op kwaliteit niet die door handelsspanningen wordt gedeukt

Certificaat
Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
Klantenoverzichten
dit is de tweede orde l koopt dit bedrijf, is de kwaliteit zeer goed, zelfde aangezien de europurekwaliteit .we op ccooperate met dit bedrijf zal gaan.

—— Andrew Greg - Turkije

het blad van het 200 tonroestvrije staal is aangekomen op 10 Oct 2014, is de kwaliteit zeer goed., levert tijd is zeer snel het is zeer gelukkig wij vindt deze fabriek

—— De Snijbiet van Mechilekilar - Brazial

Wij hebben met deze Fabriek samenwerken Vele Jaren, gaat alles zeer Well.l zoals Deze Fabriek!

—— Tony Hilton - Polen

Dit is Onze Derde Keer koopt van Mittel, is de Kwaliteit zeer Goederen, zijn wij Blij om Deze Betrouwbare Fabriek te vinden

—— Natalya ugay-Rusland

De kwaliteit is zeer goed en levertijd zeer snel, willen wij lange termen zaken met dit bedrijf doen

—— Pongpol pluemsati-Thailand

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Nadruk op kwaliteit niet die door handelsspanningen wordt gedeukt

Nadruk op kwaliteit niet die door handelsspanningen wordt gedeukt
Taiyuan Iron and Steel Group Co Ltd verbetert de kwaliteit en variëteit van haar producten door hervormingen aan de aanbodzijde en intensieve innovatie, om het hoofd te bieden aan de toenemende druk van de spanningen tussen China en de Verenigde Staten en het protectionisme van de wereldhandel.

Het marktaandeel van de staalfabrikant in zijn traditionele markten blijft hoog en het betreedt snel nieuwe markten, die volgens het bedrijf de overgang maken naar het midden- tot hogere eind van de waardeketen.

Taiyuan Iron and Steel exporteert zeer weinig van zijn producten naar de VS en wordt dus niet beïnvloed door de aanhoudende handelscrisis, zei Wang Fasheng, directeur van de publiciteitsafdeling van het bedrijf.

"We hebben de vraag van de Belt en Road Initiative-gerelateerde landen en regio's optimaal benut, naast het ontwikkelen van nieuwe producten die onze export versterken," zei Wang.

Van januari tot juni groeide het aantal nieuwe producten dat het bedrijf ontwikkelde met 18,2 procent op jaarbasis. Nieuwe roestvrijstalen producten waren 40 procent beter. De staalexport steeg met 10,76 procent op jaarbasis en de export van roestvrij staal steeg met 5,47 procent.

"We zijn nu de enige staalfabrikant ter wereld die een speciale soort roestvaststalen folie kan produceren die slechts 0,02 millimeter dik is, maar wel 600 mm breed kan zijn", zegt Liao Xi, manager kwaliteitscontrole bij het bedrijf.

Eerder in augustus exporteerde het bedrijf een aantal zeer sterke staalproducten naar het Amerikaanse conglomeraat GE. Ze zullen worden gebruikt bij de bouw van een hydro-elektrisch energieproject in India.

In Pengerang, Maleisië, ontwikkelt het staatsolie- en aardgasbedrijf Petroliam Nasional Berhad, bekend als Petronas, een raffinaderij- en petrochemisch geïntegreerd ontwikkelingsproject. Het hoogwaardige roestvrij staal dat werd gebruikt om de gigantische chemicaliënopslagtanks met lage temperatuur te bouwen, is allemaal van Taiyuan Iron & Steel.

Het project onderstreept ook de strategie van de Chinese staalgigant om te profiteren van de vraag in BRI-gerelateerde landen en regio's. Het richt zich op all-round services, van productontwerp tot technologiesteun.

Het bedrijf heeft een speciaal team samengesteld om pakketoplossingen aan te passen, met op maat gemaakte specificaties, materiaalverwerking en levering voor het project, zei Zhang Teng, die de leiding heeft over de internationale marketing van het bedrijf.

In de eerste helft van dit jaar exporteerde het bedrijf een recordhoge 2.500 ton muntenstaal naar BRI-markten zoals Maleisië, Polen en Brazilië.

Het exporteerde puur ijzer van hoge kwaliteit naar Ivoorkust, om aardende geleiders te gebruiken die werden gebruikt in de hoogspanningsnet-upgrade van het land.

Het heeft ook met succes hoogwaardige nikkelgebaseerde legeringsproducten ontwikkeld en de producten naar Europa geëxporteerd.

Taiyuan Iron & Steel heeft talloze doorbraken gemaakt om zijn producten te upgraden en aan te passen om aan verschillende high-end markteisen te voldoen, net zoals veel andere Chinese staalbedrijven dat doen met ongelijksoortige externe omstandigheden, zei Xu Xiangchun, informatiedirecteur bij adviesbureau voor ijzer en staalindustrie Mysteel .com.

De toename van de export van het bedrijf dit jaar, ondanks de spanningen tussen China en de VS, toont aan hoe het klanten wint door een hoge product- en servicekwaliteit, niet goedkope prijzen, zei hij.

Bartijd : 2018-11-06 17:32:10 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Mr. Gao Ben

Tel.: +86-18068357371

Fax: 86-0510-88680060

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)