Thuis Nieuws

De hoge tarieven zullen de geen V.S., de structurele problemen van de EU oplossen

Certificaat
Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
Van goede kwaliteit roestvast stalen platen voor verkoop
Klantenoverzichten
dit is de tweede orde l koopt dit bedrijf, is de kwaliteit zeer goed, zelfde aangezien de europurekwaliteit .we op ccooperate met dit bedrijf zal gaan.

—— Andrew Greg - Turkije

het blad van het 200 tonroestvrije staal is aangekomen op 10 Oct 2014, is de kwaliteit zeer goed., levert tijd is zeer snel het is zeer gelukkig wij vindt deze fabriek

—— De Snijbiet van Mechilekilar - Brazial

Wij hebben met deze Fabriek samenwerken Vele Jaren, gaat alles zeer Well.l zoals Deze Fabriek!

—— Tony Hilton - Polen

Dit is Onze Derde Keer koopt van Mittel, is de Kwaliteit zeer Goederen, zijn wij Blij om Deze Betrouwbare Fabriek te vinden

—— Natalya ugay-Rusland

De kwaliteit is zeer goed en levertijd zeer snel, willen wij lange termen zaken met dit bedrijf doen

—— Pongpol pluemsati-Thailand

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De hoge tarieven zullen de geen V.S., de structurele problemen van de EU oplossen

De hoge tarieven zullen de geen V.S., de structurele problemen van de EU oplossen

Op 6 Maart, besliste de Europese Commissie de bestaande antidumpingstarieven, van 48,3 percenten tot 71,9 percenten, op Chinese naadloze buizen en roestvrij staalbuizen nog eens vijf jaar uit te breiden. Een later dag, hief de EG zijn hogere hoogte op, zeggend bevindt het zich klaar om „proportioneel en volledig overeenkomstig de Wereldhandelsorganisatieregels“ tegen de V.S. President wraak te nemen Donald die Trump tarieven van 25 percenten aan de staalinvoer en 10 percenten op de aluminiuminvoer oplegt, behalve die van Canada en Mexico.

Alvorens de Verenigde Staten beslisten de tarieven op te leggen de economie van de V.S. „beschermen“, had de Europese Unie het aangespoord om het Europese blok uit de lijst van doelstellingen te verwijderen omdat de twee kanten bondgenoten en veiligheidspartners waren.

In antwoord op de beweging van de V.S., heeft het staal dat economieën zoals de EU en China veroorzaakt gedreigd om invoerrechten op de uitvoer van de V.S. te heffen. Ook, zou China kunnen nadenken voerend actie tegen het besluit van de EG om de tarieven op Chinese naadloze buizen en roestvrij staalbuizen uit te breiden. Als de V.S., ook, doelstellingen China, de prijs van vergelding ook hoog zullen zijn.

De toenemende bedreiging van een handelsoorlog herinnert één van een Chinees eraan die zegt: Doe geen unto anderen wat u anderen niet unto wilt doen u.

De EU en de V.S. hebben bovenmatige herstelmaatregelen genomen zonder de succesvolle inspanningen van China te erkennen om zijn staalproductiecapaciteit te verminderen. De EU en de V.S., die de aanzienlijkste en geavanceerde economieën van de wereld, zouden daarom hun gepaste globale verantwoordelijkheden moeten dragen om de stabiliteit van de wereldeconomie te handhaven zijn. In plaats daarvan, schijnen zij om globaal bestuur, vooral in het economische koninkrijk te bedreigen.

Dit is het 10de jaar van de globale financiële crisis die in de V.S. voortkwam, en spoedig door de soevereine de schuldcrisis van de EU gevolgd. De financiële crisis zette de G20-leiders ertoe aan om een consensus te bereiken dat zij niet zijn toevlucht zouden nemen tot handels protectionistische maatregelen, en stimuluspakketten indien nodig zouden uitvoeren.
China spoot een deel van zijn deviezenreserves en andere middelen in tot de wereldeconomie ertoe bijdragen om het te stabiliseren. Het legde ook economische stimulusmaatregelen ten uitvoer om meer dan 30 percent van de globale economische groei bij te dragen en globaal vertrouwen op te voeren.

De laatste jaren, hebben meer dan 1 miljoen Chinese arbeiders de staalsector, als resultaat van verminderde staalovercapaciteit verlaten om de algemene overeenkomst te ontmoeten. Jarenlang, heeft China verenigbare inspanningen geleverd om zijn economie, van uitvoer-en investering-geleide groei tot kwaliteit-en innovatie-georiënteerde groei opnieuw in evenwicht te brengen, door maatregelen te treffen om de invoer en binnenlandse consumptie te verhogen. De het opnieuw in evenwicht brengen inspanningen zullen enorme voordelen voor exporteurs zoals de EU en de V.S. brengen. In feite, is de invoer van China van al zijn belangrijke handelspartners gestegen aan een beduidend sneller tempo dan zijn uitvoer naar hen.

Als dusdanig, heeft met de vooruitgang China zou moeten gemaakt door de rest van de wereld, vooral de V.S. en de EU worden ingestemd en worden aangemoedigd. _en nu de de wereld wereldeconomie schijnen te om terugkerenen aan normaal, de de V.S. en de de EU moeten leveren meer inspanning te onder*steunen het in plaats van berokkenen van het. Het beste de EU en de V.S. kon aan getijde over hun problemen doen is hen bij multilaterale en bilaterale forums te bespreken.

Het vorige decennium zag de hoogste economieën van de wereld houdend besprekingen om oplossingen aan globale en binnenlandse problemen te vinden, en beslissend protectionisme en het gebruik van bestraffende maatregelen te verlaten.

Toen gaan in de wereldeconomie taai was, kwamen de hoogste economieën gemakkelijk overeen om wederzijds voordelige akkoord te bereiken en ten uitvoer te leggen. Het zou gemakkelijker moeten zijn om die wederzijds voordelige overeenkomsten te eren op een tijdstip waarop de wereldeconomie het terugkrijgen is begonnen. De resultaten van collectieve wijsheid zouden om een crisis te behandelen niet moeten worden vergeten.

Het is hoog tijd daarom dat de EU en de V.S. ophielden treffend handels protectionistische maatregelen door hogere tarieven op Chinese producten te meppen en, in plaats daarvan, zich op structurele hervorming concentreerden om hun concurrentievermogen in de wereldmarkt te verbeteren.

Bartijd : 2018-11-06 17:38:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JIANGSU MITTEL STEEL INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Mr. Gao Ben

Tel.: +86-18068357371

Fax: 86-0510-88680060

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)